ER DARWINS TEORI TROVÆRDIG

ER DARWINS TEORI TROVÆRDIG?

Jeg har behandlet Darwins teori i andre artikler, men jeg havde en oplevelse i går, som gør at jeg nu vil tage det op igen. Først vil jeg dog lige vise et ”visitkort” jeg har fået trykt, som jeg normalt har på mig i min jakkelomme, så jeg kan dele det ud til folk jeg møder i dagligdagen. Visitkortet har tekst både på forsiden og bagsiden, og lige herunder kan du se både forside og bagside


VISITKORTETS FORSIDE

VISITKORTETS BAGSIDE

Her følger så en beskrivelse af den nævnte oplevelse:

Jeg gik ind på burgerrestauranten i Bilka her i Vejle for at spise en burger. Medens jeg sad der bemærkede jeg et ungt par med deres børn, som sad ved nabobordet, og jeg gik så hen til dem og spurgte manden om jeg måtte give ham mit kort. Han tog imod det og læste først forsiden, og derefter bagsiden.

Medens han læste bagsiden fik han et tiltagende ophidset udtryk i ansigtet, og han begyndte så at ryste ukontrollabelt over hele kroppen, for så at beskylde mig for at være et ondt menneske, som udspreder ondskab, for ”evolutionsteorien er en veldokumenteret videnskabelig realitet” (sagde han). Jeg bad ham så om at give mig konkrete eksempler på evolution [for eksempel hvordan én art har udviklet sig til en anden art (at for eksempel køer har udviklet sig til heste eller noget andet)] Det sagde han at der er masser af eksempler på, og jeg bad ham så om at nævne bare ét, men det gjorde ham bare endnu mere ophidset.

Jeg sagde så til ham at jeg har erfaret at når mennesker reagerer, som han gjorde, så er det normalt fordi de ikke kan argumentere sagligt for deres synspunkter. Det førte til at han tog visitkortet og rev det i småstykker, som han forsøgte at stoppe ind under skjorten på mig via halsåbningen, ogderefter valsede han med resten af familien ud i Bilka.

Jeg satte mig så og spiste videre, men medens jeg sad der vendte han tilbage (fra Bilka) for at forklare mig at jeg ikke skulle tage hans ophidselse, som udtryk for at mit syn på evolution er rigtigt.

Han kunne i stedet have valgt den reaktion at tage mit kort med sig, og via mine hjemmesider blive lidt klogere, men nu valgte han strudsens udvej. Resultatet er at han forbliver uoplyst i den tro at han er et oplyst menneske. Det gør han på lige fod med et utal af mennesker i dag, som vælger at leve i blind tro på Satans løgne.


Må vi, der bekender os, som kristne afstå fra at reagere således på information, som ikke ”kildrer vore ører” Lad os i alle ting være sandhedselskende og sandhedssøgende, for sandheden gør fri!


Jeg vil slutte med at henvise til 3 ting:


Min artikel "tåber og strudse", som du kan se ved at klikke her.

 

Professor Lumsdens vidnesbyrd, som kan ses ved at klikke her.


en ny hjemmeside, som jeg er begyndt på her i efteråret 2017, som kan ses ved at klikke her.