PLYMOUTH BRØDRENE

PLYMOUTH BRØDRENE

Totalitære regimer benytter sig ofte/normalt af revisionisme og en blanding af løgn og halve sandheder for at fastlåse befolkningen i en slags troskab overfor regimet.


I Danmark har vi et foretagende med en kolossal indflydelse, der benytter sig af de samme metoder: statsradiofonien (kalder jeg det).

Enhver indbygger i Danmark, der ejer et TV eller en radio, skal betale licens (i øjeblikket er det vist kr. 2500 pr år), og derved inddrives der penge til at betale en kreds af menneske for at de kan påvirke befolkningen med deres eget  humanistiske antibibelske livssyn [et livssyn, som forguder skabningen og siger at alt er lige godt, og som derfor lovpriser og hædrer alle former for perversiteter og umoral (kort sagt hædrer alt det Bibelen taler imod)]. Det kan derfor ikke undre at DR, hver gang vi befinder os i perioden omkring en kristen højtid får travlt1 med at sende programmer, der enten sætter spørgsmål ved Bibelens troværdighed2, eller sender dokumentarer om ”kristne” foretagender, der har forladt Bibelens sunde lære, og derfor er røget ud i religiøsitet, med besynderlige konsekvenser til følge. Disse foretagender er jo ideelle til at tilsmudse Jesu navn. Et par eksempel er:


1 American Jesus, som blev sendt lige før påsken 2016


2 En dokumentar om mennesker, der kæmper for at slippe væk fra kulten ”exclusive plymouth bretheren”3.

    Havde dokumentaren været journalistisk sund ville den ikke have nøjedes med at omtale kulten,

    som "plymouth bretheren", og derved efterlade uindviede mennesker med det indtryk at alle

    plymouth bretheren er som dem, man her omtalte

    (i dette tilfælde lagde man meget vægt på at omtale dem, som ”evangeliske kristne”,

    hvilket ”exclusive plymouth bretheren” så absolut ikke er).


Jeg har ikke direkte holdt statistik med det, men det er sådan jeg føler det er!

Man kunne i alsidighedens navn vælge også at sende programmer, der bekræfter Bibelens troværdighed (Jeg har selv tilbudt DR et program, som er blevet vist af TV stationer verden over), men det ønsker man ikke at sende (eller vedbliver i hvert fald at udskyde at sende det). 

Plymouth bretheren kan spores tilbage til Dublin i 1820 men blev i ca. 1848 delt i 2 hovedgrene ("open plymouth bretheren", som er læremæssigt sunde, og "Exclusive plymouth bretheren", som er en ubibelsk kult).